Somrigt Helsingborg

Det har varit full rulle här hela veckan! Utflykter varje dag och inte en enda kväll har vi ätit middag utan sällskap! Precis som det ska vara! :)
 
Milton hemma i trädgården innan torsdagens utflykt till Helsingborg!
 
 
 
 
Vi åkte in till Helsingborg för att strosa runt lite och äta lunch. Det var världens sommardag, varmt och soligt! Vi gick längst med havet på den nybyggda strandpromenaden. Det har blivit så fint där med bryggor och solstolar!
 
 
På onsdagen avancerade Mille med at stå på knä i vagnen. Redan på torsdagen skulle han stå i vagnen.
Såhär såg det ut för snart ett år sen när Mille, 9 veckor gammal, ville stå i båten!
 
Wiiie! Det kittlar i magen när pappa kastar upp en i luften! Såhär såg det ut för snart ett år sen när Mille var i luften!
 
Lunch blev det på Haket, en mysig restaurang på gågatan. Vi åt kycklingfilé, potatisklyftor, rödvinsås och tzatsiki. Till det fick man ta från deras salladsbuffé där det fanns grönsaker, couscous, bröd och potatissallad. Jättegott!
 
Mys på Gröningen innan vi körde hemåt!
 
 
 
På torsdagskvällen kom en barndomskompis till oss med sin nya lilla familj. Deras söta dotter är bara tre månader gammal. Så himla söt är hon! Jag och Elin är födda med fem dagars mellanrum och hängde ihop stor del av uppväxten. Vi bodde på samma gata, gick hos samma dagmamma och gick i samma klass upp till nian. Sen efter det kom vi ifrån varandra. Så det var många år sen vi träffades.
Riktigt kul att träffas igen! Det är så härligt att träffa gamla vänner som man delar många minnen med. Vi hade nog kunnat sitta flera timmar och bara prata gamla minnen! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0